Scoil: Clochar San Eoin Dé, Portláirge (uimhir rolla 12535)

Port Láirge, Co. Phort Láirge
An tSr. M. de Lourdes

1. (ar lean ón leathanach roimhe)
    Ó Thiarna Íosa nár tagaidh tú gairid ar ár n-anam ar feadh na h-oíche seo. Ná lag dúinn bás d'fháil ar staid an pheacaidh mairbh. Ó a Íosa dein trócaire orainn.
    Ó a Mhuire Mháthair ionnatsa atá mo dócas agus cuirim coimrighe m'anam ort ar feadh am lae seo. Trócaire orainn a Mhuire Mháthair guí bímse ag Íosa agus Íosa agamsa. Ar éirí ar maidin dom screadaim a's glaodhaim ort.
    A h-Aon Mhic beannaithe do cheannaig go daor sinn. Cuirim coimirce m'anama fé bhreaghaid do sgéithe mé do thabhairt saor ón bpeaca i gcaitheamh an lár seo.
    Cuirimíd ár gcúram ar gcúmadh agus ár coiméad ar an dTrionóid ró-naomhtha; ar Íosa milis agus ar an Mhaihdin ghlórmhar; ar na trí h-aingil is mó agus is fearr i gcathair na Trionóide; ar cúirt aingil na bhFlaithis agus
    Nóra Ní Chinnéide
    An Rinn, Co. Phort Láirge