Scoil: Crosserlough
- Suíomh:
- Crois ar Loch, Co. an Chabháin
- Múinteoir: L. Reilly
![Bailiúchán na Scol, Imleabhar 0993, Leathanach 373](https://doras.gaois.ie/cbes/CBES_0993%2FCBES_0993_373.jpg?width=1600&quality=85)
Tagairt chartlainne
Bailiúchán na Scol, Imleabhar 0993, Leathanach 373
Íomhá agus sonraí © Cnuasach Bhéaloideas Éireann, UCD.
Féach sonraí cóipchirt.
ÍoslódáilSonraí oscailte
Ar fáil faoin gceadúnas Creative Commons Attribution 4.0 International (CC BY 4.0)
- XML Scoil: Crosserlough
- XML Leathanach 373
- XML “How Oaten Bread is Made”
- XML “How a Potato Cake is Made”
Nóta: Ní fada go mbeidh Comhéadan Feidhmchláir XML dúchas.ie dímholta agus API úrnua cuimsitheach JSON ar fáil. Coimeád súil ar an suíomh seo le haghaidh breis eolais.
Ar an leathanach seo
- (ar lean ón leathanach roimhe)over it and it is flattened out until it is about half an inch in thickness and circular in shape.
It is left there for about half an hour to harden and then it is left (on), standing on a griddle before a turf fire to bake. - Conas tras-scríobh a dhéanamh »Níl tú logáilte isteach, ach tá fáilte romhat tras-scríobh a dhéanamh go hanaithnid. Sa chás seo, déanfar do sheoladh IP a stóráil ar mhaithe le rialú cáilíochta.Má chliceálann tú ar an gcnaipe sábhála, glacann tú leis go mbeidh do shaothar ar fáil faoi cheadúnas Creative Commons Attribution-NonCommercial 4.0 International License agus gur leor nasc chuig dúchas.ie mar aitreabúideacht.