School: Creag Mór (Naomh Pádraig)

Cregmore, Co. Galway
Cathal Ó Murchadha

1. (continued from previous page)
    screadas uirthi go cráidhte. Ní dhuíltuighadh an aithríghe é mar ta sé go láidir. Tá an Mach le na fhreagar agus ins am Spíoraid Naomhtha lán t-sásthach. Naomh agus Easbuil agus Aingle ar áilneacht. Má clíochann an peacach tá an comhacht chomh láidir, tá bhuadh aige go tapaidh agus ruaig ar a námhaidh.
  2. Ó Thighearna tabhair cuairt ar a teac agus dibir uainn gach droc sprid malluighte atá ann le go ,beidh na h-aingle beannuighthe ag déanamh arúis ann ár gcosaint agus ag déanamh siocháin le h-Íosa Críost ár dTigearna amen.
    In uair tuabaiste
    Ó Íosa Criost agus a Rí na nGrasta a cruthaigh Neamh talamh agus agus Párthas a doirt do chuid fola ar son sian ar cranna páirce saor sinn anois ón bás cráidhte.
    Pádhraig Ó hUrnaigh
    Pádhraigh Ó hUrnaigh