School: Cill Chuana (roll number 12782)

Kilcoona, Co. Galway
Liam Ó Conáin

1. (continued from previous page)
    Guirtín na lachain, Garrdha Gleannach, Garraidhe Gamhain, Páirc na Fidhe, Páirc na Raithnigh, Garrdha Golldhán, Garrdha Cruinn, Garraidhe Tadhg, Páirc na gCrann, Gort Salach, Gort a Chúine, Páirc an tairbh.
    Croc a ghandal, Páirc Garbh, Páirc a' Choiléar, Croc a Gréasaidhe, Poll bán, Garraidhe Thadhg. Móinfhear Mhór. Crocán na Ceardthan, Ballaí breaca, Poll a Mhárla, Gort a torlaigh, Páirc a Fineadh, Garraidhe Mhaidín, Garraidhe Gráine, Gort Cruinn, Páirc a Phúca, Páirc Fhada, Goirtín geárr, Goirtín Brown, Gort Trinsealta, Páirc an Alacan, Lisíní na Pucaí, Croch a Chárn, Minín, Creigín, Gort a Gheata, Gort-Ronach.
    Garraidhe Árd, Garraidhe Eamonn Cháit. Garraidhe Neid, Gort a gáirdín, Gort a chóca. Goirtín a Rába, Garraidhe Leath-acra, Túirnín a mhadadh, Goirtín a h-eastaigh, Gort a locha, Gort Mór, Garraidhe Láir, Páirc an Óir, Garraidhe Lín, Garraidhe Eóin, Garraidhe h-Eorna, Gort Bog.