School: Droimslaod (roll number 9898)

Drumsleed, Co. Mayo
Maire, Bean Mhic Suibhne

1. Paidreacha
    Seacht Suailce na Maighdine
    An chéad sólás:-
    A fuair an Maighdean bheannuighthe nuair a fuair sí an sólás a bhain an t-aon mhac beannuighthe, nuair a fuair sí an power gur thuirlinn sé faoi broinn a mháthar.
    Ó, a thighearna nárbh aoibhinn an sólás é agus beannacht Dé in ár dtimcheall, gur beannacht Dé g[o] bhfágha gach duine ar an t-saoghal seo a ndeachaid n[ó] a rachaidh ar orde Muire Naomhtha. Molaimíd tú a Íosa 'gus molaimíd go bráth thú agus molaimíd bainrioghan na glóire. An glóire siorraidhe go bhfagha gach duine beag agus mór dá n-airigheann na seacht sólás seo
    An dara sólás:-
    A fuair an maighdean bheannuighthe nuair a fuair sí an sólás a bhain an taon mhac beannuighthe go bhfuair sí an power nó gur thuirling sé ó bruinn a mháthar.
    Ó, a thighearna srl.
    An tríomhadh sólás:-